Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom igår kväll då jag varit med mina jobbarkompisar och ätit sallad...


Brevet till molnen

Hej molnen!

Vi som nu går på semester undrar
hur solen har det bland molnen de grå?

Kanske kan vi det ej förstå.

Många är vi som frågar molnen om ni gömt
undan solens solskensstrålarkläder?

Östen med resten brukar sjunga hon kommer
med solsken till dig.

Nu önskar vi härliga sol du sprider solskensglädje
till oss oavsett om vi är gamla eller unga kille eller
tjej.

Eller kanske är det så enkelt att molnen
gjort att du tagit solsemester....

120712




Fri vers av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 07:33



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra skriftat
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo