Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara större än sig själv

Känns fint o varmt i hjärtat

Ärligt och Sant

hugg i Akilleshäl

Bit
av
hjärta

Läker den väl

Som kleopatra stupar i västerland

Vackra Håller alltid kvar en hand

Smältande hetta fyller allt

När papyrus båt styr mot exotiskt

nordiskt sommarparadis,

Till överdådiga klockor med ljus

Små revlar, små vågor och allt

Segelduk Insvept i Trasig frack

En ros för matros överbord inatt

Plattare än Skåne

Reser en Västkust platå

Börja om från början

Vilken vacker Sorgsen lättnad endå




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-12 19:20



Bookmark and Share


  1884
vackert som tusan.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP