Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en virvelvind

Som en virvelvind
lik en wunderkind
alla har sidor
som ett utbud av kryddor
vissa är starka
vissa är len
vissa är långsökta
och några
man känner igen




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-12 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Clever.
2012-07-12

  träsnidaren
Finurligt!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP