Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor skall inte kännas hårda

Det finns faktiskt de som är sköna att gå med,

sen finns det dem som har stålhätta, de sylvassa, loubotains,

Sen finns det dem som är mjuka och smidiga, sköna

Och sen finns det..

Hursom...

Jag önskar de sköna, som ger vila och semester från första dagen




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-12 18:50



Bookmark and Share


  Arowana
Bra skor är skitviktigt! Kan förstöra hela dagar om man inte har rätt...
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP