Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen som för livet framåt är inte en återgång till det livet som en gång var...


The End

I slutet känns allting så nära
Fly! Och spring från dina kära

Minns du när vi var små?
Livet var så kompromisslöst då

Utan vetskap och utan svar
På det livet vi alla bar

Och nu finns det inget kvar att hämta
Av den forna värld vi en gång kände flämta




Fri vers av Robbin Vestlin
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-13 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbin Vestlin
Robbin Vestlin