Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör det igen


Jag älskar att älska dig.

Det är så lätt.

Förutom kärleken till dig,
svävar jag fram i livet.

Nästan flyger fritt,
så far jag fram, runt omkring.

Under och ovanpå, tack vare att allt som
jag känner för dig blir till en mölighet
för mig

Därför älskar jag dig.

Ibland kan man se det,
ibland kan man man nästan ta på det
men för det mesta
är det bara där:
såhär känner jag för dig


lika nära
lika innerligt
lika lätt som ett fågelsätt








Fri vers (Fri form) av ibm
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-14 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibm