Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskänsla

Hela jag är jordad
från topp till tå
andas,
blundar, känner
solens värme.
Framför mina ögon
kommer ett lysande
hjärta,
vitt, ljust, blir större
omsluter mig
där jag ligger på marken.
Jag blir full av
kärlek.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-14 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra