Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina ögon är du en underbaris uppenbarelse varelse. Kanske för att även du tycker det och faktiskt försöker vara en. Eller för att jag i så stor grad har behov av att du är just ett sådant blickfång, en sådan underbar konstnär att få njuta av.


Dagens reflektion 2012 07 14 - Uppenbarelsen





Ofta nog beror det upplevda
på vem det är som tittar
vem som ser och upplever
det sedda och upplevda.

Då en smula mindre på dina sinnen
vad upplevelsen i sig
kunde ha att som erbjuda
för den vilken använde sina sinnen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-02 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP