Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avreageringsmoment Grande en dag då dropparna blev en flod


Hipp Hurra

Jag tänkte slänga stora klot till världen, utan någon egentlig mening, och slänga livets mörker åt en galen hund som lever sina tröstlösa nätter på att äta av det råa köttet.
sänka skeppen som ligger dockade vid hamnarna, ses sluta upp vid varje skymning för att bombadera venerna med skuld.
Jag sänker dem allihopa, och skriker.
Hipp hurra.
För de stora männen vars slagkraftiga ord satt spår nog all kolonisera sinnena i mitten av den Glada paketeringen med sunda drömmars totalisering.
Tänker ta tiden på hur meningarna bildas fram med orden som du säger utan innehåll.
Sörja
för den totala känslan av löjeväckande som prompt pratar dig till parasit.
Hipp hurra
Och står rakt upp i folkmassan av robotar som inte kom hem igen då skammen tryckte dem inuti och gjorde dem rädda för att de en dag plötsligt såg att det enda brottet de gjorde var att leva och att själva upptäcka det.
Jag skriker.
Hipp hurra.
för jag tänker ta ett banklån stort nog att finansiera en uppbyggnad av en låda så stor att alla som varit dumma mot mig får plats inuti och locka in dem där med gratis spritdryck och en jätteaffisch på Pamela Andersson stående i sexig pose framför den amerikanska surf beachen.
jag säger
hipp hurra.
och avslöjar att en hemlig gäst kommer att dyka upp om alla bara kunde trycka in sig i lådan lite till så att alla dumskallarna verkligen får plats, och chansar vilt på att alla har tryckt ihop sig till en gräns där lådan utvidgas.
Sedan slänger jag välsignelser.
Hipp hurra, hipp hurra.
För alla som i mörkret famlar omkring i spänningsfull förväntan av att NU kommer minsann saker att ske.
och jag rullar ned med cykeln till roliga herrar från en konkurrerande kultur och tar i handen deras tusenlappar och lyckligt cyklar hem igen.
samtidigt så ordnas det på annat håll att lådan aldrig funnits till vid officiell inspektering.
Hipp hurra.
Jag säger hipp hurra.
och jag säger
Dumskallar.
vandrar i aprilregnet. lyser fanatiskt i era blickar som att sommaren var något annat än just er egen förväntan.
Hipp hurra för rötmånadens förtäranden, för skalbaggar i filmjölk och jordgubbar med mask.
Hipp hurra.
för att barn blöder sönder sina knäskålar, för att ungdomar börjar supa i parken, och att alkolister än en gång får en köldfri bostad i den fria lustgörande sommarvärmen.
Hipp hurra.
hipp hurra.
surrar fast mig själv framför dörren till min egna bostad. och tänker stanna där tills allting är framhurrat.
lovordade sammets människor som mjuknar för en dos av lismat smicker. hipp hurra.
Dricker utav livet hurra hurra.
som silverköld isas min saga sönder och lamslås av jordens snurrande kalas,
med tapperheten I behållning,
finner de mig ensam
på tippvagnen utan last.





Övriga genrer av BubZ
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-02-06 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BubZ
BubZ