Vi som vägrar böja oss blir givetvis anklagade för att sakna Andens frukt.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som vägrar böja oss blir givetvis anklagade för att sakna Andens frukt.




ABEDISSAN

 

abedissan är en hönsmamma

som hackar

hon är våt filt, hon är

hårda, vassa klackar

det är isebel, kontrollanden

från satan

matriarken som har tagit

över gatan

hon bär fromheten som mask

den kamouflerar

hur hon sprider ormgift

och manipulerar

abedissan är en högst bizarr

"kristinna"

veka våp till "män" ses hylla

denna kvinna

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-15 13:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Fromheten som mask, så sant
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP