Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken kan aldrig dö
Den har besegrat hatet
Den ger trygghet
i dess renaste form




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-15 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
~Seni Seviyorum~
2012-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Jesus säger Själv: "Se jag var död men jag lever och ska aldrig dö."
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta