Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gömmer sanningar bakom husknuten

Låt oss
Skratta i kapp, röka i kapp, sjunga i kapp:

högst och lyckligast
flest fimpar under skosulan
vemodigaste sången
vinner.

I ett plågsamt tjut faller vi ihop
på marken, du säger att vi
aldrig mer kommer kunna komma upp igen.


När du vinner
(jag kommer alltid låta dig vinna)
kan vi gömma sanningarna bakom husknuten
igen.




Fri vers av bapaba
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-07-15 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningar mår bäst av att komma fram i ljuset.
Dess leverantörer blir dock ofta illa åtgångna.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

bapaba