Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neonflickan

Neonflickan betraktar sin omvärld
med uppriktig förundran
Så mycket skönhet...
men är det bara en tillfällighet?
Är det en förgänglighet?
Hon vill vara fri
men är det en lögn?
Endast en instinkt?
Hon vet ändå vad hon vill
det brinner i det varma hjärtat




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-07-16 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt att du skriver, som Poly.
Kanske blir det ett band en dag...
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta