Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag brukar grubbla över saker och ting.


Tankar

Tystnaden andas
Väcker mig
från ett tillstånd
och sveper med mig
in i nästa
Jag förundras
likt ett litet barn
Naiv och nyfiken
på allt det nya
som kan anas
bortom horisonten

(Den här dikten skrevs ursprungligen 7/9-11
och hade då "Tystnaden andas" som titel.)




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-07-16 21:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cogito ergo sum.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta