Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud hör inte påvars, biskopars, prästers och pastorers böner

Han hör Människans,

Sin avbilds, och

inte hennes

titlar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 145 gånger
Publicerad 2012-07-17 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis som han inte hör människan genom en falsk hädande religiös titel (gud). YAHUWAH är avskild ifrån religion, precis som det är en acceptabel titel inför honom (Qadash/Avskild). Inte den hädande som överskuggat nämligen den som just de du pekar ut implanterat i ordet efter att de tagit ut den korrekta (helig/helios/sol). Utan han hör de som blivit kallade vid hans namn... Religion=Egyptisk soldyrkan...
2012-07-17

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker att just revben inte bör vara till för att ätas, blod inte till för att drickas och kroppar inte till för att bakas bröd av. Drick inte vin, drick vatten.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld