Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan. Han sänder Sitt Ord och smälter det frusna.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan. Han sänder Sitt Ord och smälter det frusna.




BASTION AV LJUS

bastion av ljus

en sjöman älskar havets brus

i sitt äventyr

behöver han få se en fyr

bastion av ljus

en riktpunkt i allt mediabrus

Han är världens Ljus

Hans tempel i mitt hjärtas hus

är en varm oas

när denna istids fönsterglas

ger en frusen bild

är Ordets sanning vackert vild

bastion av ljus

när vyn blir dimmig och diffus

som en lazer skär

Hans ljusstråle från ovan där

denna klarhets sken

är rent som helighet är ren

i sin avskildhet

en uppsökande verksamhet

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-17 07:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skaldat
2012-07-17

    ej medlem längre
Ja visst!
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP