Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade alltid undrat hur det skulle vara

Han hade alltid undrat
hur det skulle vara
att ge efter för begäret
Att inte vara rädd
för den värme
som en hud
kan frambringa
Att våga öppna upp
sitt inre för någon annan
Se världen med hennes ögon
för en gångs skull
Han hade alltid undrat
om kärleken kanske
var något för honom ändå
Att även en vilsen själ
kunde få vägledning
Att han,trots alla brister och fel
skulle bli förlåten




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Psaltaren 103 ger besked.
2012-07-17

  träsnidaren
Mycket vackert!
2012-07-17

  Vilhelm
känner igen mig. skönt att inte vara ensam.
Ville
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta