Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Cars låt "Drive."


Vem ska köra hem dig ikväll?

Vem ska då köra hem dig ikväll?
Du vet egentligen att det inte
kan fortsätta så här
Vem har du kvar
som kan torka alla tårar
på din kind?
Vem svarar på den andra linjen
när du ringer?
Vem bryr sig om dina ångestskrik?
Håller om dig när allt känns svårt?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-17 17:54



Bookmark and Share


  ULJO
Cars är ett cultband och din text sticker ut. Mycket bra.
2012-07-17

    ej medlem längre
Emotions


2 ... the limit
2012-07-17

  Larz Gustafsson VIP
The Cars!
Bra band!
"Just What I Needed" är en pärla. Liksom "My Best Friend's Girlfriend"-
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta