Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja,jag är ju synthfrälst.:-)


Elektroniska ledningar

Elektroniska ledningar
får mina lemmar att rycka
Det vibrerar av blipblop ljud
Det är ljuvligt för mina öron
Jag blir förtjust
och barnet inom mig hoppar
Ibland undrar jag
om inte den bästa musiken
skapades på 1970 och 1980-talet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är helt med dig.
"I dream of wires" (Gary Numan)
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta