Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen var vi ingenting.

Jag ville så gärna tänka
Att vi kunde bli något bra
Något som höll, precis som det ska

Sen kom dina monster,
De svalde dig hel
Du sa att du inte ville mer,
Att monster kan förstöra,
Och man ska akta sig för dom
Det var för att jag skulle gå sönder sa du
De skulle svälja mig likadant

Du sa att du inte tror på oss
Mina ögon sprack och hjärtat stannade av

Jag ska försöka hata dig så snart som möjligt,
och en annan dag ska jag förlåta dig, för det är sånt man gör.




Fri vers (Fri form) av kanske eufori
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kraftfull text, som berör..
2012-07-18

  träsnidaren
Väldigt starkt! Jag gillar texten mycket och den griper tag i mig.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

kanske eufori
kanske eufori