Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om en vänskap som dör ut


Men du vill ju gå

Du säger det igen, vi borde ses
Men när det händer vill du gå iväg
Du går från kaffet, rummet, gatan
Har alla ursäkter till hem
Men varför flyr du, Vad flyr du ifrån
När det är dig allt handlar om
Det har det alltid gjort
Din lycka, din tid, jag är välgörenhet
Vi är här för dig men speciellt du
Ärligt talat, annat har aldrig skett
Du är den enda som betyder något
Den enda som har rätt
Det finns ingen chans att någon annan
ska stå på borden
Varför flyr du när du är fri?
Hur går det till?




Fri vers av kanske eufori
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-16 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kanske eufori
kanske eufori