Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LODRÄTTFÄRDIG OCH VÅGRÄTTFÄRDIG

vertikal frid

ger horisontell

korsets effekt

är sensationell

famnande Gud

och irrande flock

stillsamma lockton

skränande skock

 

 

åtta personer

ombord på en ark

skaran var liten

men tron väldigt stark

eldskriftens finger

ses pekande mot

frihet och frälsning

från ovännens hot

 

 

 

trons fader gick

fast han ej visste vart

men han var viss om

sin kallelses art

allt kulminerar

i segern som vanns

blodet har renat mig

och jag är Hans!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16-17/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 15:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra och poetiska rader
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP