Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARKBÅTAR & MYRLEJON

en hel massa annat slags liv

som förflyter därute

en hel massa sommar försvinner bort

jag fruktar inte hösten

är inte rädd för slutet

men vår stund på jorden är ganska kort

en strid ström av alternativ

bubblar bortom balkongen

vad blev det av tiden jag längtat till?

jag älskar ju rutiner

som john gacy, mönsterfången

men är det jag gör allt jag kan och vill...?

 

 

 

 

barkbåtar och myrlejon

en helt annan värld fanns då

sälgpipor och isglassar

och allt det vi hittade på

fyrkantig är kuben som

tillfångatagit den man

som är gammal och bekväm

och inte drar ut fast han kan

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-18 20:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack, Anits!
2012-07-20

  anits VIP
Fint och nostalgiskt skaldat
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP