Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om våld och dess åskådare.


Den grymma verkligheten

Det är slående,
hur långt man kan gå,
när man stående,
förmår sig att slå.

En dyster framtid vi ser,
för den värld vi vet,
vi blundar och ler,
av ren dumhet.

Kraften är svag,
hos de som tros starka,
för ingen lag,
säger sparka.

Våld är deras verktyg,
rädsla är deras härskare,
faktan tycks dryg,
men kan ej va mycket färskare.

Hopp och tro,
för den som vill blunda,
för du komma glo,
på de som äro bundna.









Fri vers av Alexander Valdeau
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-07-19 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Valdeau