Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Central värme' anspelar här dels på att folk vurmar för slottet, turister där sprider sin hjärtvärmande glädje och så på att solens sken når slottet oavsett var på himlavalvet den står och skiner ifrån under dygnets timmar.


Studentbostad med central värme och sjöutsikt






Om ungdomsbostad har jag ett flott
förslag till härbärge av fint slag
de kan bebo vårt mest kungliga slott
för just deras centrala behag

det vore för dem en hög ära
att bo så centralt och publikt
med djurgården så helt nära
där annat fint folk bor likt i dikt

påfunnen är poesin av hög som låg
de vilka studerar skapa kunna bör
efter eget huvud på eget bevåg
om såväl livets vagga som om god vigör




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-19 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP