Melodi: "The Way I Walk" (The Cramps)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi: "The Way I Walk" (The Cramps)




EGEN

det sätt jag går på

är mitt eget sätt

den svett jag stinker

är min egen svett

det sätt jag står på

är mitt sätt att stå

och om det inte passar

kan man gå

 

 

jag snäser av dig

på mitt eget vis

en vinterstorm

och ingen sommarbris

min sång är inte

någon annans sång

det här är MIN värld

oavsett hur trång

 

 

 

 

här gäller mina villkor

c'est le vie

jag föddes faktiskt

för att vara fri

min ilska är min egen

reaktion

så högst personlig är min

aggression

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/7 2012

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=kaIW7KJXKfQ

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-19 20:04



Bookmark and Share


  Vampyrens hjärta
De orden är sanna!Man ska vara sig själv.:)Ingen kopia.:)
2012-07-20

  Vampyrens hjärta
De orden är sanna!Man ska vara sig själv.:)Ingen kopia.:)
2012-07-20

  anits VIP
Bra, man ska vara den man är
och vill vara och göra det man vill
det ska och kan ingen annan
bestämma
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP