Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROKODILSPÅR

När jag tittar bakåt

ser jag inga spår

Men jag känner

spåren där jag går

Framför mig kryllar

det av spår

som alla frågar

efter att få födas ....




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-07-22 22:24



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Se dig sedan - alligator
när jag vandrar fram på vägen.

Ja, se dig sedan - alligator
när jag vandrar på min väg...
2017-02-19

  Blomma-Stjärna VIP
krokodilen spår framtiden och de nya som ska födas dödas - Nej, det var bara en tolkning från reptilhjärnan! Här är en från storhjärnan; Se dig inte om utan gå framåt och se på allt det nya! Bra dikt!
2015-03-01

  H.C.B
Här är min tolkning av Pansar-Taxen (krokodienl)

http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1589095

2013-10-28

  Jordgubbsodlare
Gillar detta skarpt, med både storhjärna och reptilhjärna! :)
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP