Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur och retur

Först tur och retur,
måhända enkel resa,
om tycke uppstår.

Tågen går hela tiden;
jag kan vänta om du vill.




Bunden vers (Tanka) av moi_magnus
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-07-23 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moi_magnus