Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIKTIGT VAL

 

 

 

nu ska jag välja mellan strindberg och bergman

 

nu ska jag välja mellan dessa giganter

 

det är ett svårt val mellan strindberg och bergman

 

dessa två oerhörda konstkombattanter

 

tänk om jag valde mellan clash och sex pistols

 

tänk om jag valde mellan buzzcocks och drones

 

nu ska jag välja mellan strindberg och bergman

 

och inte mellan x-ray spex och ramones

 

vi hamnar varje dag i situationer

 

där vi ska välja mellan alternativ

 

man får beslutsångest och ser alla kloner

 

som verkar leva ett bekymmersfritt liv

 

nu ska jag välja mellan bergman och strindberg

 

handsken är kastad, nu är bollen hos mig

 

det här är inte som coke eller pepsi

 

och inte heller US eller UK

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 01:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Inte alls lätta val, var det mitt val
valde jag Strindberg, fråga mig inte
varför, det känns rätt för mig
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP