Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYSTEMFEL


 

 

de tror att de kan

 

psyka ner mig

 

jag undrar faktiskt

 

om de ser mig

 

och kollar upp hur

 

jag beter mig

 

men jag är inte den

 

som ger mig

 

 

man kanske skaffat

 

monitorer

 

som nitiska

 

inkvisitorer

 

i denna digitala era

 

är det så lätt att

 

spionera

 

 

 

men själv tror jag att

 

spejarskrået

 

är de som drar det

 

korta strået

 

de första ska ju

 

bli de sista

 

och stolta bubblor

 

slutligt brista

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-23 02:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Man ska vara den man är, annrs
är man inte sitt rätta jag
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP