Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORHET

 

 

 

mer rymd i mina lungor

 

kan bara himlen ge

 

och ord i nya tungor

 

så jag kan kraftfullt be

 

min sorg ska bearbetas

 

det ombesörjer Du

 

min själavård är Din sak

 

min framtid är Ditt nu

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 02:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP