Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever inte kuvad inte hora, bara fri.

en resa till africa
är inte av den minsta fel
hon kan göra
för en medelålders kvinna
som reser för att bejaka
sin sexualitet
där i solnedgång
strand pojkar springer runt
som hungriga hundar efter fläsk
vitta kvinnors mellan lår
gör dem galna kåta
på vitt krita stränder
sanden tränger i små bikiny
och små knuta sharon
atmosferen är inbjudande
till att släppa fördomar.
och moral tanten hemifrån
bär på runthalsen och hår orchideier
vilket kvinna skulle inte känner sig
ung , vacker och bedårat
i en den ljuvliga stämning?
toyboys kan hyras
för en time eller hela natten
stay by nightt eller gå gå bar
jag aldrig behövde jaga
men att vara kvinna
är en fördel i den hela i alla ålder.
att leva som en hora och kuvad
förtryck i en "modern samhälles"
existerar inte om man inte själv vill....
masochister finns bland kvinnor som män,
som poeter på burk.
men det är en annats inte min saga.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-23 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP