Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge

Lycklig.
Har varit lycklig länge.
Men kan inte hjälpa,
att bli lyckligare av dig.




Fri vers (Fri form) av josies
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-23 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josies