Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden.

Tystnaden lade sig över honom
som en mörk slöja
Som om ingen annan fanns
Rädslan pulserade genom kroppsystemet
Som om han var i en dystopi




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-24 15:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rädsla förlamar.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta