Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slagits mot betong

jag har tryckts
genom marken
flera gånger förut
slagits mot betong
och vunnit tillslut
jag har tappat allt
där jag varit blind
varit lätt som en fjäder
i den starkaste vind
simmat i hav
utan land
varit medvetslös
i en brand

vad synd det vore,
att ångra sig sen
att vilja tillbaka i tiden
och göra om igen.
att inte våga testa
inte våga göra fel
sitta och vänta
inte ta sin del
jag ska göra precis
vad jag vill
även om rädslan
ligger intill
för vad synd det vore
att ångra sig sen
att vilja tillbaka
för att göra om igen
önska att livet vore längre
och orken kvar
önska att du vågade visa
vem du egentligen var
jag ska göra precis
vad jag vill
även om rädslan
ligger intill

jag har tryckts
genom marken
flera gånger förut
slagits mot betong
och vunnit tillslut
jag har tappat allt
där jag varit blind
varit lätt som en fjäder
i den starkaste vind
simmat i hav
utan land
varit medvetslös
i en brand




Fri vers (Fri form) av mym
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-24 22:10



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Bra grundtanke

att vilja ge för att få : att göra sitt,
Göra det man måste , / S
2012-07-24

  smultronbergen VIP
Bra grundtanke

att vilja ge för att få : att göra sitt,
Göra det man måste , / S
2012-07-24

  surface to air
Oj, den här texten är riktigt bra! Skulle kanske passa att tonsättas för när jag läser hör jag musik:-)
2012-07-24

  L. C. Nielsen
Gillar den skarpt, och jag kan identifiera mig mycket med den. Det viktigast med vad man gör är väl på något sätt att man kan vara nöjd med valet man tog i framtiden.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

mym
mym