Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Mörkret har inte fått makt över ljuset".


GUD HAR GETT JESU SEGER TILL ALLA MÄNNISKOR, TILL OSS VAR OCH EN!

JESUS vann seger på korset

över synden och Satan

för vår, Människans,

räkning!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-25 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, det är STORT!
2012-07-25

  zallander
amen
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld