Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Perfect parents need perfect children, yes, if they want to be perfect :) De föräldrar som vill vara perfekta behöver perfekta barn för att lyckas med det :)


Perfect parents…perfekta barn…?

Mother,
you don`t need
my forgiveness.
I know,
your love is great!

Father,
I remember you
as a man of righteousness!

I don't remember
how I was
against you
but I know
my childhood was
happy and dreamy…




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP