Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det.. fint.


Den perfekta platsen

Jag går fram, sakta sakta på tå
Som en viskning
Mina händer plaserade i lagom höjd
Jag vajar dom ljuvligt lagom snabbt
som en misslyckad dans

och tänker
På pianon och på äppelträd
Och bruna hus vid havet
på körsbär

Jag trippar som en viskning
Och hummar och mumlar
Och sjunger
Och dansar min misslyckade operfekta magiska dans
Jag vill att du ska uppskatta dansen
Men vi är för fel för det

Så jag tänker på
Pianon och gråa äppelträd istället
Och på bruna hus med pianon i
Hus med äppelträd och körsbärsträd och musik
Och på hur harpor kan representera havet
Och nu är jag på den perfekta platsen




Övriga genrer av tamburin
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-02-06 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tamburin
tamburin