Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken talar inte



Jag sörjer fängelset vi lever i
denna omättliga hunger
vi törstar ihjäl

gatorna är dränkta
av det okända vi inget vet om
Ni kallar mig främling
jag svarar anonym konstnär

Ur oss föds mänskligheten
du lever som om jag inte vore här
min närvaro är mördad
Talar jag inte rätt i dina öron?

samlar jag mina ådror
väver dem till nystan
tror du mig
blod är alltid blod
att min färd är precis som din

tillåter du mina avsikter att leva här
eller måste jag fortsätta kämpa?

Kära du, kärleken talar inte
den sjunger
därför sörjer jag nu
att du inte har sinne för musik




Fri vers av aircircle
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-02-06 20:02



Bookmark and Share


  Dilsewat
så underbart!
särskilt beundrar jag första raden!
den säger så mycket, så kallt så bestämt!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

aircircle
aircircle