Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surboll

Jag rullar mina tummar
ibland fler tummar än vad jag egentligen har

Jag vet inte längre om jag verkligen
hörde när jag lyssnade
Tystnaden är påtaglig
varje minut
kanske redan när vi föddes
men inte visste jag

Tystnaden bedövar
därför övergår jag, i all beskrivning
till just tystnaden

Låt mig tala när tungan lärt sig forma sanningens ord
till dess ska jag bada i lögner
spotta metervis
för jag har inget bättre för mig
Längst alla vägar
ska jag räkna cigarettfimpar ska jag räkna liv ska jag,
le stolt för mig själv
för jag är inte smart utan listig

jag ska rulla mina tummar
och sedan övergå till dina




Fri vers av aircircle
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 12:14



Bookmark and Share


    söötsnö
mycket fint
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

aircircle
aircircle