Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A beautiful audio clip from The Mahabharata. Paradiset är inte öppet för hundar Please, listen carefully to the audio! Picture by Karl


Paradise isn`t open


Paradise isn`t open
for whom is
the bridge I can see?


Paradiset är inte öppet
för vem är det
den bro jag ser?




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP