Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prefix: Rusa..Vackra

jag känner distansen

komma

närmare

kan ta på den

vill du hålla min hand

håll

vill du kyssa mig rödare

mig

hårt

vill du älska mer

vill vi verkligen

komma

ihåg

rusa

rusar

När jag dyker ner i det djupablå

Där i mörkret där Solen väntar

Diskrepans

Frälst just så på botten

Bara värme i det stora

Bland toner och vibrationer

obefläckad..obruten..hänförd


Du

Jag

Alla


Och...

ingen mer..

men just det..


Skillnaden är Jufligt subtil

men lyssna noga på slagen i hjärtat

än har de inte stannat

exerpt ur nio månaders livet


Retirerar

totalt

andas normalt




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-28 16:51



Bookmark and Share


  Niklas Holmgren
Elokvent :) Metrisk… ;)
2012-07-29

  Nils Teodor VIP
Härlig dikt
Mycket bra skrivet
2012-07-28

    ej medlem längre
Härligt, starkt pulserande text, spännande ordval, dynamiskt och livsbejakande.

En av dina bästa. Kanske den bästa
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP