Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torch

carry a torch
so we can see
through this night

hold me close
and hold me tight

lmg




Bunden vers av the apache kid VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-28 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tända en fackla för kärleks skull...så vackert.
2012-07-28

    ej medlem längre
Beautiful words.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP