Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om olycklig kärlek...


Förlåt Älskling

Förlåt mig älskling, förlåt.
Förlåt för att jag älskar dig,
Och förlåt för att jag vill ha dig.

Du ler och mitt hjärta vill ha dig,
Men jag kan inte styra över känslor.
Jag försöker för mycket,
För du vill inte ha mig,
Och du vill inte se åt mig.

Ger jag för mycket av mig själv?
Eller är jag bara hatad?
Med tårar i ögonen, jag vill ha dig.
Känslan att inte bli älskad tillbaks,
Är som en vilsen unge utan mor.

Förlåt mig älskling, förlåt.
En sista kyss är det för mycket begärt?
Förlåt att jag frågar,
Men jag är kär i dig.

Jag bryr mig, jag stöttar, jag ler,
Men varför gör jag det?
Du vill inte ha mig mer,
Trots det vi gått igenom för att få va tillsammans.
Mitt hjärta det blöder och ögat gråter.
Utan dig blir jag aldrig mer hel, utan dig blir jag aldrig mer hel…
Förlåt mig älskling, förlåt…




Fri vers (Modernistisk dikt) av JOACIM KEMPE
Läst 1101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOACIM KEMPE

Senast publicerade
Förlåt Älskling
* Se alla