Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det tippar över ska vi få se


horisonten lutar
snart står den på högkant
tippar över
så att havet spills ut


kvar
blir bara oljan
de stora pumparna
och borrarna
som sitter benhårt fast
djupt
i det inre







Fri vers (Fri form) av zeroxina
Läst 343 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-07-31 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läckert!!! Eller kanske inte läckert *ler* men slående visuellt
2012-07-31

    ordskalv
Konstverk.
2012-07-31

  Matilda Ida Anette
den här dikten lämnar mycket över för läsaren att fylla i... bra skrivet!
2012-07-31

    ej medlem längre
oljan.... gtarris. världen dör. och då skriver jag inte poesi.
2012-07-31

    ej medlem längre
oljan.... gtarris. världen dör. och då skriver jag inte poesi.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

zeroxina
zeroxina