Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glas

avgrund, mörker, djup
ett stort svart hål
som lockar
som behöver mig där
på botten
gravitationen
drar ned mig

en flyktig känsla
eller en känsla av flykt
någonting oroligt
fladdrande
som fjärilen
fångad i glasburken

rädsla
för känslorna
för tankarna
för livet
denna ständiga förnimmelse
inuti och utanpå
överallt

luften smakar salt
och jag undrar
om det är såhär rädsla smakar
eller om det bara är
tårarna
som slutligen
blivit lika självklart
som luften jag andas in




Fri vers av agge punkt
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-03 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

agge punkt
agge punkt