Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku om dedär hemska morgnara, när det inte ens är morgon längre.


Vaknar klockan två

Vaknar klockan två
Gardinerna nerdragna
Luften varm och kvav




Bunden vers (Haiku) av Jackop.
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-08-03 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jackop.