Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pengar, usch... money..


Money…


Do we really know
Why we love money
Soooooo Much…..!

What is deeply programed
in us
people?

Can we destroy
own morals
and
common sense?

Is it:
"monkey see, monkey do"
or
something else?

Who knows?
(I don`t :) )




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-05 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP