Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Latinsk läsövning/Horatiuscitat


Memento för haiku-poeter


Brevis esso laboro,
obscurus fio -

Jag vill fatta mig kort
- och blir dunkel




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 940 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-05 13:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Blir till att slå upp i Pelle Holm ;-)) " så mycket som behövs "- var vanligt på läkarrecept!
2012-08-05

    ej medlem längre
quantum satis
2012-08-05

  Jan Widströmer VIP
Klokt sagt, Horatius visste.
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP