Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen


grönskan sluter sig
koltrasten bjuder mig in -
i hassellunden,
liljekonvaljedungen
alla fåglar sjunger ren




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 1136 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-02 21:24

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Din vackra dikt ger många litterära
associationer.
2013-06-03

  aol
så underskön skrift, så fint här vännen,
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP